Hypotheken

Bij ons bent u aan het juiste adres, wij zijn namelijk Erkend Hypotheek Adviseur en toegetreden tot de vereniging van Hypothecair Planners, www.hypothecairplanner.nl

Wij gaan naar aanleiding van uw wensen op zoek naar de juiste partij. Dit kan een bank of een verzekeraar zijn. Wij bieden diverse hypotheekpakketten voor u aan vanaf € 1995,-

Een hypotheek is een verplichting voor een lange tijd die u aangaat, vaak 30 jaar. In deze termijn kunnen veel zaken de revue passeren, zoals meer/minder werken, gezinsuitbreiding, overlijden, werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of pensioen. Zijn de lasten dan nog op te brengen?

Wat voelt u daadwerkelijk hiervan in uw portemonnee? Dit noemt men netto besteedbaar inkomen. Wij rekenen dit graag voor u door, zodat u nooit oververzekerd bent, maar de zaken wel goed geregeld.

  • Heeft u plannen voor het kopen van een nieuw Huis?
  • Vraagt u zich af of uw hypotheek nog bij u past? Of de rente wel concurrerend is?
  • Past de aflossingsvorm nog bij u?
  • Wanneer houdt mijn renteaftrek voor mijn hypotheek op?
  • We gaan scheiden, hoe nu verder?

Een hypotheek is een verplichting voor een lange tijd die u aangaat, vaak 30 jaar. In deze termijn kunnen veel zaken de revue passeren, zoals meer/minder werken, gezinsuitbreiding, overlijden, werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of pensioen. Zijn de lasten dan nog op te brengen

Een aantal van veel vragen, waar Rengers Financieel Advies u mee kan helpen. Het lijkt wel alsof het steeds lastiger wordt, de vele hypotheekvormen, de belastingwetgeving, maar ook bijvoorbeeld het overgangsrecht, de boete en de lage rentestand van dit moment. Onderstaand gaan wij u overzichtelijk uitleggen, waaruit een hypotheekadvies bestaat:

Goed hypotheekadvies

Een eigen huis kopen of een hypotheek oversluiten is een belangrijke financiële beslissing. Deskundig en goed hypotheekadvies is daarbij belangrijk. Bij Rengers Financieel Advies bent u  hiervoor aan het juiste adres. Graag geven we u inzicht in de stappen die we met u doorlopen om de juiste hypotheek te vinden.

1. Oriëntatie gesprekken

Het hypotheekadvies begint met een inventarisatie van uw persoonlijke gegevens en wensen. We inventariseren uw wensen conform de Wet financieel toezicht (Wft) en stellen een profiel op. Daarnaast maken we een  eerste berekening en bespreken we de mogelijkheden van Nationale Hypotheek Garantie, een Starterslening of koopsubsidie. Tot slot spreken we met u af hoe wij beloond worden.

2. Informeren en adviseren

Het hypotheekadvies begint met een inventarisatie van uw persoonlijke gegevens en wensen. We inventariseren uw wensen conform de Wet financieel toezicht (Wft) en stellen een profiel op. Daarnaast maken we een  eerste berekening en bespreken we de mogelijkheden van Nationale Hypotheek Garantie, een Starterslening of koopsubsidie.

3. Producten vergelijken

We weten nu wat u wilt en wat de juiste hypotheekvorm is die bij u past en gaan voor u de hypotheekproducten en verzekeringsproducten van verschillende aanbieders vergelijken. Daarbij kijken we vanuit uw profiel naar de rente, maar ook naar de voorwaarden van de producten. Vervolgens werken we alle berekeningen uit en stellen wij uw hypotheekadviesrapport op. Dit rapport spreken we met u door. 

4. Product bemiddeling 

Nu u weet welke hypotheek van welke aanbieder bij uw situatie past, gaan we over tot het daadwerkelijk aanvragen van deze hypotheek. Wij verzorgen dan de offerte, de aanvraagformulieren, het verzamelen van alle stukken en het contact met de betreffende instanties zoals geldverstrekkers, verzekeringsmaatschappijen, makelaars en notarissen. Wij begeleiden u tot en met het passeren bij de notaris.

5. Onderhoud

Wanneer u de gewenste hypotheek heeft, kunt u het huis van uw dromen kopen. Lekker aan de slag om het huis uw thuis te maken. Ons werk houdt hier echter nog niet op. Zodra er namelijk iets wijzigt in uw persoonlijke situatie of op de hypotheekmarkt, kijken we wat de impact hiervan is op uw hypotheek. We willen er voor zorgen dat uw hypotheek ook in de toekomst  optimaal bij u past. Tevens monitoren we regelmatig uw hypotheek, zodat u altijd een voordelige en goede hypotheek behoudt.

Contact ons nu!

 

Neem direct contact op met Rengers Financieel Advies

Contact